Hoe helpt jouw mening?

  • TRANSPARANTIE

    Jouw mening maakt de kwaliteit van de service van DUWO inzichtelijk en ervaringen transparant.

  • JUISTE KEUZE MAKEN

    Jouw mening helpt anderen ook te kiezen voor DUWO.

  • KWALITEITSVERBETERING

    Jouw mening helpt DUWO haar service klantgericht te verbeteren.

Review richtlijnen & redactiebeleid

Waarom zou je je ervaringen delen?

DUWO en Tevreden.nl horen graag je mening. In een review over DUWO kun je je mening over DUWO opschrijven en je positieve én negatieve ervaringen delen. De vragenlijst geeft je de mogelijkheid een review te schrijven.

Richtlijnen

Klachten

Via dit platform meten we de klanttevredenheid. Je kunt je ervaringen met DUWO delen. We gebruiken de reacties om de kwaliteit van je woning en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Heb je een klacht die DUWO direct in behandeling moet nemen, dan kun je die hier rechtstreeks melden.

Over DUWO

DUWO is marktleider in studentenhuisvesting in Nederland. We hebben 31.000 kamers en woningen in Amsterdam, Amstelveen, Delft, Den Haag, Deventer, Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Wageningen.
Zoveel mogelijk studenten uit binnen- en buitenland onderdak bieden, met betaalbare woningen die aan alle hedendaagse eisen voldoen: dat is waar het DUWO om gaat. Bij ons kun je alles online regelen, tot en met het tekenen van je huurcontract aan toe.
We horen graag wat onze huurders van onze dienstverlening vinden, want met jouw input kunnen we onze service verder verbeteren.

Over Tevreden.nl

Tevreden.nl is een toonaangevend bureau op het gebied van klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoek. Wij bieden totaaloplossingen aan een verscheidenheid van dienstverlenende bedrijven en instanties.
Door branche-brede of organisatie-specifieke onderzoeksoplossingen te ontwikkelen kunnen organisaties doorlopend de tevredenheid van klanten en medewerkers in kaart brengen.